Ahad, 15 Ogos 2010

Seruan Jihad Kepada Blogger Pembela Negara - Edarkan Artikel Pendedahan Bintang Tiga Di Selangor Dengan Segera !!!

Pagi ini ada dua artikel telah dibaca oleh Panglima tentang penyokong komunis yang semakin berani mencuba menyebarkan fahaman mereka di Selangor. Satu artikel GAP yang disiar jam 8.00 pagi ini dan artikel GOMO yang diedar jam 1.58 pagi semalam. Kebetulan pagi ini Panglima sedikit lapang dan sempat meneliti kedua dua artikel yang sangat penting ini.

Agenda Komunis di negara kita sebenarnya tidak pernah berhenti. Lihat tugu peringatan di perkuburan Cina yang disiar Blog Impian Generasi disini http://impiangenerasi.blogspot.com jelas menjadi simbol peringatan perjuangan nenek moyang mereka. Penyokong komunis hari ini mencuba dan terus mencuba menyerap ideologi komunis dalam minda rakyat.

Lokasi : Nilai Memorial Park (tempat Teoh Beng Hock disemadikan)

Pendekatan moden pejuang komunis ialah dengan cara menggunakan serangan pemikiran yang menjadi tunjang kepada peradaban sesuatu bangsa dan tamadun. Selepas kegagalan mereka sebelum ini menggunakan pendekatan bersenjata. Jika pemikiran rakyat berjaya diubah, termasuk fikrah Islam sekalipun dengan logik hujah komunis maka tubuh yang berbalut jubah dan berimej kopiah tidak mustahil akan menjadi komunis.

Lebih bahaya apabila jiwa komunis itu terisi dalam sosok tubuh manusia berbangsa Melayu berbanding bangsa lain. Sepertimana seorang munafiq itu lebih berbahaya kerana tidak dapat dikenal pasti kecuali selepas pengamatan yang mendalam, begitu juga seorang manusia yang bercanggahan lahir dan batinnya adalah sangat bahaya kepada sesiapa sahaja. Sebab itu dalam Al Quran disebut, bahawa munafiq berada di paras paling bawah dalam neraka, lagi bawah dari penyembah berhala seperti Ah Chong atau Mutusamy !!!

Konsep perjuangan Malaysian Malaysia DAP adalah bukti kesamarataan yang dibawa oleh Komunis. Mereka iaitu komunis tidak dapat menerima konsep keadilan berlandaskan Islam yang mana memberikan mengikut keperluan dan komposisi kaum seperti yang diamalkan oleh Kerajaan Malaysia sejak dulu hingga sekarang. Bahkan mereka juga turut menggunakan NGO untuk mencapai matlamat tersebut. Selain melancarkan mogok dan rusuhan seperti yang dipraktikkan oleh DAP PKR PAS sekarang.Melayu bukan tidak pernah melibatkan diri dalam fahaman komunis seperti keterangan di Wikipedia ini http://ms.wikipedia.org/wiki/Parti_Komunis_Malaya Mereka telah menubuhkan Parti Kebangsaan Melayu Malaya (PKMM) untuk menubuhkan Malaya Raya dan mencapai kemerdekaan bersama Indonesia. Maksudnya tidak pelik jika sekarang Melayu masih ada yang menyokong pergerakan pro Komunis seperti DAP sekarang.

Lihat sedutan Wikipedia di atas seperti berikut :

Bagi meraih simpati, mengindoktrinasi fahaman komunis dan mendapatkan sokongan orang-orang Melayu, pihak Parti Komunis Malaya telah mengasaskan Parti Kebangsaan Melayu Malaya (PKMM) yang diasaskan oleh Ahmad Boestamam berfahaman kebangsaan dan Mokhtaruddin Lasso (MPAJA) berfahaman komunis pada 17 Oktober 1945.

Parti Komunis Malaya telah menguasai Parti Kebangsaan Melayu Malaya melalui tokoh-tokoh jawatankuasanya yang terdiri daripada Mokhtaruddin Lasso (Presiden), Arshad Ashaari (bendahari), Rashid Maidin, Abdullah C.D. Parti Kebangsaan Melayu Malaya lebih cenderung bagi Tanah Melayu menyertai Indonesia bagi mendapat kemerdekaan pada 1949.

Terbentuknya Persekutuan Tanah Melayu pada 1 Februari 1948 merupakan kekalahan kepada Parti Komunis Malaya kerana golongan ini telah diketepikan oleh British. Parti Komunis Malaya telah menukar strategi dan mula mencetuskan kegagasan melalui mogok dan rusuhan. Pihak British bertindak balas dengan mengharamkan pemimpin politik daripada mengetuai kesatuan pekerja, dengan itu melemahkan kedudukan komunis Bintang Tiga.Lihat hubungan antara PKMM yang ditaja oleh Parti Komunis Malaya (untuk tujuan doktrinasi dan untuk mendapatkan sokongan orang Melayu Islam) dengan sejarah penubuhan PAS di sini http://pasbakri.tripod.com/ dan sini http://www.harakahdaily.net/ dan fikirkan kaitannya.

Jika dilihat fokus utama pejuang Komunis ialah ingin menyebarkan fahaman mereka menggunakan apa jua cara sekalipun. Samada politik atau kekerasan. Sebab itu perjuangan bersenjata telah dilancarkan oleh pejuang komunis di Tanah Malaya hingga menyebabkan ramai kanak kanak dan orang tidak berdosa telah disembelih dan dibunuh dengan kejam. Ketika itu Chin Peng adalah orang yang bertanggungjawab mengoperasikan serangan. Pihak polis menjadi sasaran mereka seperti yang terjadi pada peristiwa Bukit Kepong yang menyaksikan anggota keselamatan kita terbunuh termasuk Leftenan Adnan.Petikan dari laman MalaysiaSensasi menceritakan lebih lengkap kekejaman komunis dan juga penglibatan Melayu seperti berikut :

Peristiwa hitam kekajaman Ching Peng dan PKM yang masih menjadi ingatan kepada seluruh rakyat Malaysia adalah peristiwa 200 orang pengganas PKM menyerang dan membakar Balai Polis Bukit Kepong, Muar, Johor pada 23 Februari 1950. Seramai 17 anggota Polis dan keluarga mereka serta penduduk kampong telah terkorban akibat diserangan dan dibakar hidup-hidup oleh PKM.

Pengganas komunis ini bukan sahaja menyerang Balai Polis, berek kelamin juga di serang, pengganas bertindak liar merogol, membunuh dan yang menyayat hati pengganas komunis telah mencampak hidup-hidup kanak-kanak bernama Hassan Bin Abu Bakar anak kepada seorang anggota Polis ke dalam api. Apa yang lebih menyedihkan, dari 200 orang pengganas komunis ini adalah juga pengganas komunis dari bangsa Melayu.Gambar Mat Indera yang menjadi askar komunis membunuh orang Islam di Bukit Kepong

info lengkap Peristiwa Bukit Kepong sila ke blog AlYahya di sini http://alyahya.blogspot.com/


Jangan kita lupa pihak manakah yang sering membela parti DAP dan mengkritik Melayu Islam UMNO !

Jangan kita lupa pihak manakah yang sering kutuk pihak polis yang gigih menjaga keselamatan negara !

Jangan kita lupa siapakah yang sering merusuh dan berdemonstrasi haram di ibukota !

Jangan kita lupa bagaimana agensi berkuasa lain seperti SPRM turut dikutuk sebagai alat parti pemerintah !

Jangan kita lupa agensi yang membantu orang Melayu Islam seperti Felda turut dikecam dengan berbagai fitnah termasuk menyerang Pengerusinya !


Lihat bekas orang kuat PKR Datuk Zahrain Hashim sendiri mendedahkan DAP adalah komunis seperti yang disiar oleh Zulkifli Nordin di sini http://zul4kulim.blogspot.com/2010/01/yb-dato-seri-zahraindap-komunis.html


Matlamat perjuangan komunis ialah menghapuskan elemen agama dalam kehidupan rakyat. Perkara yang sama dikehendaki oleh Yahudi yang jelas menggunakan berbagai cara untuk menentang kewujudan Allah dalam kehidupan manusia.

Lihat bagaimana terancamnya manusia Melayu Islam di Malaysia yang mana menjadi pemimpin kepada negara Islam yang lain selama ini, apabila sudah wujud perlembagaan baru yang menyisihkan Islam seperti laporan Utusan Malaysia di sini http://utusan.com.my/

Mereka seolah-oleh sudah yakin akan dapat memenangi PRU akan datang hingga mencetak Perlembagaan baru untuk digunakan serta merta apabila negara sudah jatuh ke tangan mereka.

Adakah rakyat masih lena dalam tidur ? Adakah masih belum cukup bukti lagi ? Atau adakah mereka masih leka dengan Blackberry,Facebook, Youtube, Astro, Radio Era dan asyik memadu asmara ?

Sedarlah umatku ! Bangun dan bangkitlah melawan komunis yang sudah berada dalam Wajah Melayu, Cina dan India sekarang dalam pelbagai parti yang berbeza nama tetapi bersatu pada hakikat dan matlamat perjuangannya.

Paling menarik tulis GAP : percayakah kamu, DAP satu-satunya parti politik di asia tenggara yang menganggotai pertubuhan keanggotaan gabungan fahaman komunisme dan zionisme yang diketuai oleh ehud barak ?
harap edarkan dua artikel di bawah ini seluas yang mungking
DEMI AGAMA BANGSA DAN NEGARA KITA YANG TERCINTA...ARTIKEL 1 : BLOG PAPAGOMO BERTAJUK - KOMUNIS BINTANG TIGA TELAH KEMBALI MENYERANG !!!

Adakah ianya secara kebetulan, tidak sengaja atau terlepas pandang. Yang pasti apa yang Gelombang Wangsa Maju (GWM) ingin katakan sememangnya terdapat bukti anasir dan unsur komunisme sudah menular ke dalam pentadbiran Kerajaan Negeri Selangor.

Tindakan biadab dan tidak bertanggungjawab ini perlu diperjelaskan oleh kerajaan Negeri Selangor.Pekeliling SUK Bilangan 1 Tahun 2010, Kerajaan Negeri Selangor sebagai bukti kesahihan sudah wujud anasir sosialisme dan komunisme yang cuba diterapkan oleh mereka yang tidak bertanggungjawab ke dalam pentadbiran Kerajaan Negeri Selangor dan memanipulasi pemikiran rakyat Selangor khususnya.Pekeliling SUK Bilangan 1 Tahun 2010, Kerajaan Negeri Selangor sebagai makluman bahawa setiap Jabatan dan Agensi Kerajaan Negeri Selangor perlu menggunakan logo Selangor Shines bersempena dengan Kempen Tahun Melawat Selangor 2011.

Majlis Mesyuarat Kerajaan Negeri (MMKN) Selangor Darul Ehsan ke 40/l2OO9 yang di adakan pada 9 Disember 2009 lalu telah meluluskan penggunaan logo Selangor Shines sebagai simbol rasmi kempen Tahun Melawat Selangor 2011.

Apa sebenarnya bentuk logo Selangor Shines?

Mengapa GMW mengatakan terdapat anasir komunisme yang cuba diterapkan oleh pihak yang tidak bertanggungjawab dalam merekabentuk logo yang sememangnya mempunyai 99% persamaan dengan Parti Komunis Malaya! (Bintang Tiga).

Cuba lihat dengan sebaik baik mungkin persamaan 3 bintang pada logo Selangor Shines dan logo 3 bintang pada Parti Komunis Malaya!
Mengapa kedudukan 3 bintang pada logo Selangor Shines sama sahaja dengan kedudukan 3 bintang pada Parti Komunis Malaya?

Apa rasional dan mengapa mesti 1 bintang dibuat lebih besar dari 2 bintang berikutnya?

(GWM tak perlu perjelaskan dengan lebih mendalam takrif, definasi, matlamat perjuangan komunisme kerana logo Selangor Shines sememangnya sudah menunjukkan sifat sifat asas komunisme.)

Kebetulan? Tidak mungkin ianya kebetulan, melainkan sememangya kedudukan 3 bintang itu mewakili (represents) rasional logo Parti Komunis Malaya.

Rasional dan penjelasan dalam merekabentuk logo Selangor Shines nyata cukup lemah dari segi dasar dan perlaksanaan, melainkan jika tujuan sebenar sememangnya mahu menerapkan unsur unsur komunisme ke dalam pentadbiran secara senyap.

Jika bintang dikatakan subjek asas pembentukan logo berpandukan kononnya tiga bintang adalah mewakili 3 rumpun bangsa utama di Sealngor yang juga mewakili keharmonian berbilang bangsa (unity), maka penjelasan yang diberikan adalah bodoh, remeh temeh dan lemah.

Dibawah adalah contoh penggunaan logo berkaitan keharmonian (unity).


Bintang yang terdapat pada bendera Negeri Selangor malah pada bendera Malaysia telah menyatakan dengan jelas bahawa Selangor adalah negeri Islam dan lima bucu bintang melambangkan lima Rukun Islam.


Apakah syarikat yang merekabentuk logo Selangor Shines ini tidak peka dengan isu berbaur politik dan sensitif atau sememangnya di atas arahan pihak tertentu mahu melakukan provokasi dan memanipulasi pemikiran rakyat (mind control).

GWM sudah memberi pandangan dan bukti dari segi teknikal memang benar logo Selangor Shines mengandungi anasir anasir komunisme.

Apa yang lebih musykil adalah para pemimpin Melayu dari kalangan PKR dan PAS yang kelihatan buta mata dan buta hati mengenai fakta sejarah. Adakah para pemimpin Melayu pakatan pembangkang ini telah lupa fakta sejarah, lupa bagaimana bentuk logo 3 bintang Parti Komunis Malaya...

Atau sememangnya buat buat lupa demi menjaga hati rakan kongsi besar dalam DAP dan PKR yang berbangsa Tionghua sehingga sanggup mengkhianati bangsa sendiri!

GWM tidak berniat mahu membangkitkan emosi yang meremukkan dan menyiat nyiat hati para pejuang Kemerdekaan dan para nasionalis Melayu.

Namun, kita tidak pernah lupa dan tidak akan lupa bagaimana Parti Komunis Malaya atau lebih dikenali sebagai Bintang Tiga telah mengambil pemerintahan di Malaya selama 2 minggu (setelah Tentera Jepun menyerah kalah pada tahun 1945) dan membunuh ramai orang orang Melayu atas alasan mereka ini Talibarut Jepun.

Kerajaan Negeri Selangor dan pakatan haram pembangkang perlu memberi penjelasan siapakah yang meluluskan rekabentuk logo berkenaan walaupun telah diputuskan di dalam MMKN.

Kerajaan Negeri wajib mengharamkan penggunaan logo tersebut dan menukar kepada logo yang lain. Logo yang sedia ada sememangnya cukup jelas kelihatan sama dengan logo Parti Komunis Malaya.

GWM mendesak supaya Kerajaan Negeri Selangor membuang penggunaan logo Selangor Shines yang sama identiti dengan logo Parti Komunis Malaya.

GWM meminta supaya kesemua Blogger Pembela Negara (BPN) dan para blogger pro Kerajaan untuk sebarkan artikel ini kerana jelas sudah ada anasir anasir komunisme cuba diterapkan ke dalam pentadbiran Kerajaan Negeri Selangor dan dibawah pemerintahan Tuanku Sultan Selangor, Sultan Sharafuddin Idris Shah Al-Haj ibni Almarhum Sultan Salahuddin Abdul Aziz Shah Al-Haj.

MELAYU ATAS PAGAR

Nah itu lah Bukti dan Fakta yang di dedahkan oleh Blogger dari Gelombang Wangsa Maju akan pendedahan dan bukti bahawa Selangor sedang di KOMUNISKAN oleh Pakatan Rakyat DAP,PAS dan PKR.

Namun apakah dengan pendedahan ini Orang Melayu di dalam Pentadbiran Selangor akan mengambil sikap:

"Argh peduli apa aku dengan Komunis, Aku sudah boleh berdikari sendiri. tak kisah semua ini"

@

" Jelas Komunis masih bertapak di kalangan Rakyat Malaysia. Darah yang mengalir di Bunuh Komunis masih lagi terasa kepanasaanya. Kita mesti tentang Agenda Komunis ini."

@

" Komunis ke, PAS ke, DAP ke, PKR ke, UMNO ke semua sama je. Politik politik politik, Tak habis habis"

Masing masing punya akal dan kewarasan maka fikirkanlah dengan Kebijaksanaan anda semua. Pada Gomo ianya amat mudah, Darah yang mengalir akibat di bunuh Komunis masih segar dalam ingatan kita orang Melayu semua.


Psssttt...Ni dah bagi bukti, Rakyat Selangor tunggu apa lagi?

PAS ITU MELAYU
UMNO ITU ISLAM

ANWAR AL-JUBURI HARUS BERTAUBAT1 ulasan: